Novice

ZIMSKE PRIPRAVE NA MORJU

Spoštovani starši, prijatelji, ekipa!

Dobro delo in velika mera prizadevnega dela v zadnjih letih v našem klubu, botrujejo zelo dobrim rezultatom vseh naših mlajših selekcij. Del trenažnega procesa so tudi vsakoletne priprave pred pričetkom nadaljevanja tekmovalne sezone, zato smo se odločili, da bomo organizirali in izpeljali 4-dnevne priprave za selekcije U9, U11, U13, U15, U17 in U19 v Novigradu na Hrvaškem. Ekipe se bodo na pripravah lažje pripravile na zaključek pomladnega dela sezone 2017/2018 in doživele nepozabno doživetje, ki se jim bo vtisnilo v spomin.

Potek priprav:

  • Lokacija: NOVIGRAD, od 04.03. do 07.03.2018
  • Odhod v nedeljo v dopoldanskih urah
  • Nastanitev v hotelu Laguna *** v dvoposteljnih sobah
  • Polni penzion – zajtrk, kosilo, večerja v buffet obliki
  • Treningi 2x dnevno
  • Dve prijateljski tekmi
  • Koriščenje fitnesa in notranjega bazena
  • Povratek v sredo, 07.03.2018, predvidoma ob 16.00 uri.

Otroci bodo imeli natrpan urnik priprav in bodo vključeni v različne športne in učne aktivnosti. Podroben plan priprav bo objavljen naknadno po koncu prijav.

CENA ARANŽMAJA NA OTROKA znaša 130 EUR in ga lahko poravnate v enem ali tudi v 4. obrokih (v ceni je vključen 3-dnevni polni penzion, 3- dnevna nočitev v hotelu Laguna***, turistična taksa in manipulativni stroški, najem igrišča, prevoz Cerknica – Novigrad in Novigrad – Cerknica).

Prijavnice oddajte svojim trenerjem do 20.10.2017, saj moramo potrditi okvirno število udeležencev. Za vse dodatne informacije se obrnite na svoje trenerje, na elektronski naslov loncar.gasper@gmail.com ali pa pokličite na 040 817 580 (Gašper) in rade volje Vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami in pojasnili.

V klubu se zavedamo, da so takšne priprave povezane tudi z odsotnostjo v šoli, zato bomo vsem otrokom napisali opravičila za odsotnost od pouka, če bo potrebno. Ker gre za nepozabno izkušnjo, katere cilj je predvsem druženje in krepitev moštvenega duha v klubu, upamo, da boste Vašemu otroku omogočili odhod na priprave.

Športni pozdrav!

Gašper Lončar
Vodja mladinskega pogona