Oprema

KLUBSKA OPREMA – osnovni paket in posamezno

Oprema je eden najpomembnejših podob nogometnega kluba. Mladi nogometaši jo dnevno uporabljajo na igrišču in izven njega. Vsem skupaj nam je v interesu, da delujemo v urejenem okolju, del tega pa je tudi enoten izgled vseh nogometašev.

V zadnjih letih smo uporabljali opremo proizvajalca Givova, ki se je izkazala kot cenovno zelo ugodna, vendar je bila kvaliteta opreme pod vsemi pričakovanji. Modra barva je bila naša klubska barva v zadnjih letih, vendar to ni bilo v stilu in s tradicijo kluba. Klubska barva je bila od vedno zeleno-črna in z novo opremo bomo sledili temu zgledu. Pri odločitvi glede nove opreme smo skušali slediti viziji kluba, kar pomeni dolgoročno, trajno rešitev in hkrati zagotoviti:

– primerno kvaliteto za sprejemljivo ceno,

– primeren izgled,

– dobavitelja, ki bo zanesljiv, odziven in cenovno konkurenčen,

– možnost dokupa opreme po kosih.

Odločili smo se za opremljevalca Macron, in sicer osnovni paket, ki bo obvezen za vse člane kluba ter možnost dokupa opreme po kosih (neobvezno). Iz izkušenj nam Macron zagotavlja primerno kvaliteto za sprejemljivo ceno, nova kolekcija pa rešitev za nekaj sezon in všečen izgled. Dobavitelj se je do sedaj s svojo odzivnostjo izkazal in verjamemo, da bo tudi z zanesljivostjo enako.

Pripravili smo:

Osnovni paket, ki vsebuje: delovno trenirko, nahrbtnik, polo majico in kratke hlače. Cena osnovnega paketa: 65 EUR

 

 

Posamezni nakup po kosih: trenirka za tekme 30 EUR, anorak (zelene barve) 10 EUR in bunda 34 EUR.

Oprema se bo pomerjala dvakrat mesečno v klubskih prostorih. Za termine boste obveščeni naknadno na email.

Plačilo opreme se izvede z nakazilom na klubski račun kot članarina pri čemer se kot namen vpiše “nakup opreme ter Ime in Priimek otroka”.

Vaše naročilo pošljite na e-mail: loncar.gasper@gmail.com.

Naročilo naj vsebuje:

  • ime in priimek otroka,
  • naziv artikla,
  • količino,
  • velikost.

NK CERKNICA